Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

over ons

Siska Tol, geboren Rotterdamse maar sinds halverwege de jaren negentig bewoner van het prachtige Lemmer. Helemaal ingeburgerd in het Friesche al wil ik nog niet echt Fries praten verstaan doe ik het wel. Sinds mijn vroege jeugd al bezig met vormgeving. Na de MTS meubelmaken aan het werk gegaan als meubelmaakster en in de Avonduren gedurende 5 jaar de studie interieurarchitectuur aan de Willem de Kooning academie afgerond. Ervaring opgedaan in het westen en na de verhuizing (voor sommige emigratie) naar Friesland samen met Klaas van der Ploeg, van der Ploeg interiors opgezet.

Klaas van der Ploeg, geboren en getogen in het Friesche Drachten, een woudpiek dus. Na de MTS bouwkunde verder gegaan op de HTS Bouwkunde in Leeuwarden. Na het behalen van het diploma aan het werk gegaan in het westen en daar gewerkt bij diverse interieur bedrijven. In de avonduren bezig geweest op de kunstacademie en de academie van bouwkunst te Rotterdam. Het Friesche bloed won het uiteindelijk toch en wilde terug naar ’t Heitelân (voor de niet Friezen, thuisland) en sindsdien samen met Siska bezig met het ontwerpen van interieurs.

van der Ploeg Interiors is als interieur architectenbureau opgericht in 1999 en sindsdien gevestigd in Lemmer. Wij houden ons voornamelijk bezig met utiliteitsprojecten en hebben in de jaren veel ervaring opgedaan met speciale interieur opdrachten zoals restaurants, vakantie parken, scholen en winkels(food & non-food)

Als ontwerpbureau kunnen wij u van dienst zijn met bijzondere ideeën, van concept tot 3d artist impressie. van stylingplan tot technische uitwerking en begeleiding bij uitvoering.

Met onze ervaring in de interieurbouw zijn wij u graag van dienst bij uw project.

Siska en Klaas.