Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Loods 51

Van der Ploeg Interiors en Loods 51

Loods 51 is de loods met huisnummer 51, waar we creatief bezig zijn met het maken en ontwerpen van interieurs en objecten waar we blij van worden. Want wat is er mooier dan van je hobby je werk maken. We zijn hier bezig met meubels die we zelf hebben ontworpen, afmonteren en eventueel op een bijzondere manier afwerken. ┬áMeubels die we ergens opduiken en naar eigen smaak en stijl “pimpen” Dit is de plek waar we moodboards maken en materiaalcollages. Maar hier worden ook schilderijen gemaakt, collages, tekeningen en keramiek.

Sinds kort hebben we hier ook ons kantoor waar we dagelijks te vinden zijn. Als we aanwezig zijn kunt u gerust eens binnenlopen om te zien wat hier allemaal gebeurt.

Onze creatieve ruimte, waar we hard werken aan diverse projecten maar waar we ook ontspannen door bezig te zijn met schilderen, keramiek en diverse andere handvaardigheidsvormen. In de zomermaanden houden we kantoor in de loods en kun je zeker eens langskomen om te kijken wat ons werk zoal inhoudt.

Hier willen we laten zien wat we nog meer doen dan interieurontwerpen.

Loods 51
Houtsaachmole 51
8531 WC Lemmer